Flaş iddia! Hande Erçel-Kerem Bürsin’in bedava tatili

Rol aldıkları projelerden önemli gelirler elde eden bazı ünlü isimler, son dönemde milyonlarca takipçileri bulunan sosyal medya hesaplarını …

Flaş iddia! Hande Erçel-Kerem Bürsin’in bedava tatili
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Rol aldıkları projelerden önemli gelirler elde eden bazı ünlü isimler, son dönemde milyonlarca takipçileri bulunan sosyal medya hesaplarını ‘sponsorlu tatil’ için de kullanıyor.

Aşk yaşadıkları yönünde haberler çıkan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in popülerlikleri sayesinde tatillerini bedavaya getirdiği iddia edildi.

GECELİĞİ 30 BİN TL

Takvim’in haberine göre; Instagram’da 20.7 milyon takipçisi olan Erçel ile yine Instagram’da 7.4 milyon kişinin takip ettiği Bürsin, reklam karşılığında otele tek kuruş ödemeden egzotik cennette keyif sürmeye başladı.

İşin içine ‘sponsorlu hayat’ girince gizemi bir kenara bıraktığı yorumları yapılan ünlü çift, Instagram’da da sürekli Maldivler’den paylaşım yapıp geceliği 30 bin TL olan otellerini etiketledi.

SERENAY’IN İZİNDEN

Bu arada Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Serenay Sankaya da “Maldivler’de sponsorlu tatil yaptığı” haberleri ile günlerce magazin gündeminde yer almıştı.

Normalde her gittiği yerde gizem yaratan güzel oyuncu, konakladığı lüks oteli 9 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşıp geceliği 30 bin TL olan otele tek kuruş ödememişti.

MERVE’YE ŞOK CEVAP!

Uzun süre Merve Boluğur’un eski eşi Murat Dalkılıç’la aşk yaşayan Hande Erçel’in, bir kez daha meslektaşını kıskandırdığı öne sürüldü.

Erçel, Maldivler’deki otelin okyanus üzerindeki odasını reklam karşılığında bedavaya rezerve ettirdi. Boluğur’un ise geçtiğimiz haftalarda bu oteli bedava konaklamak için mesaj yağmuruna tuttuğu ancak olumlu yanıt alamadığı iddia edildi.

Hande Erçel’in, yeni evinin dekorasyonu için de firmalarla reklam anlaşması yapıp birçok masrafını bedavaya getirdiği konuşulmuştu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ