Ertelenen Baba ve Çocuk Şenliği yapıldı.

Ertelenen Baba ve Çocuk Şenliği yapıldı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi, geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Baba ve Çocuk Şenliği’ni bu hafta sonu gerçekleştirdi.

Etkinliğe Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz eşi ve çocukları ile birlikte katıldı. Silivri Belediyesi Büyükçavuşlu Mahallesinde bulunan piknik alanında “Baba-Çocuk Şenliği” düzenledi. Etkinliğe çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu birbirinden farklı eğlence ve yarışmaların yer aldığı Baba ve Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte; animasyon gösterileri, çizgi film maskotları, danslar ve yarışmalar ile katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ
Baba ve Çocuk Şenliği, katılımcılara kahvaltı ikramı ile başladı. Alana girişlerde ise HES kodu sorgulaması titizlikle yürütüldü, vatandaşlara kolonya ikram edildi. Kahvaltının ardından yapılan jonglör ve sihirbaz sahne gösterileri aileler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Daha sonra çocuklar serbest oyun alanında neşeli kaydırak, futbol dart, şut becerisi, şişme basketbol potası, engelli parkuru, zürafa park ve trambolin gibi oyunlarla gönüllerince eğlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eğitmenleri tarafından seramik atölyesinde keyifli anlar yaşatıldı. Öğle yemeğinde ise katılımcılara yiyecek, içecek ve meyve ikramında bulunuldu. Yemeğin ardından ise ip atlama, yakar top, mendil kapmaca, holihop, pinpon taşıma, çuval yarışı gibi heyecanlı yarışmalar düzenlendi. Çocuklara günün anısına madalya, boyama kitabı ve katılım belgesi takdim edildi. Başkan Yılmaz’ın çocuklarla birlikte şarkı söylediği ve oldukça renkli geçen etkinlikte, babalar ve çocuklar hem doğanın tadını çıkardı hem de oyunlar ve yarışmalarla eğlencenin keyfini doyasıya yaşadı.

Etkinliğe eşi ve çocukları ile birlikte katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bugün çocuklarımıza, evlatlarını çok seven ama babasını da çok özleyen kocaman bir çocuk olarak onlara seslendim. Başta şehit babaları olmak üzere, ahirete irtihal etmiş tüm babalara Allah’tan rahmet diliyorum. Babam ve tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ