Erkekleri Baştan Çıkaran Davranışlar!

Erkekler bazı davranışlara karı koymakta zorlanıyor. Partnerini etkilemek isteyen kadınlar da bu davranışları merak edip araştırıyor. Peki erkeği baştan çıkaran davranışlar nelerdir? Erkeklerin kadınlarda karşı koyamadığı şeyler? İşte ayrıntılar…

Erkekleri Baştan Çıkaran Davranışlar!
  • Kadın / Yaşam
  • 24 Haziran 2023 12:54 | Son Güncellenme: 24 Haziran 2023 13:06
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Partnerlerini etkilemek isteyen kadınlar, bunu nasıl yapacakları ile ilgili araştırma yaparlar. Sadece çekici bir dış görünüşle erkekleri etkilemek, belirli bir süre dikkatleri üzerinde tutacaktır. Eğer siz de partnerinizin uzun süre etkiniz altında kalmasını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için yapmanız gerekenleri sıraladık.

KİŞİSEL BAKIMINIZA ÖZEN GÖSTERİN

Erkekler kendine bakan ve kendiyle ilgilenen kadınlar çok hoşlanır. Kendinize özen göstermeniz sizi daha özgüvenli yapacaktır. Güzel bir makyaj, bakımlı ve sağlıklı saçlar, yumuşak eller ve temiz bir giyim erkekleri hemen etkiler. Bir erkek, güzel ve bakımlı bir kadından gözlerini almakta zorlanır, ona bakarken onu arzular. Bu sebeple kendinizi asla bakımsız biriymiş gibi göstermeyin. Her zaman şık ve dikkat çekici olun.

Kendinize özen göstermeniz, sizi her zaman daha özgüvenli birisi yapacaktır. Erkekler kendine güvenen, bağımsız kadınları her zaman çekici bulurlar.

İLK ADIMI ATMAKTAN ÇEKİNMEYİN

Kadınlar ilişkilerinde her zaman erkeğin ilk adımı atmasını ister. Ancak bazı erkekler ilk adımı atmaktan çekinmeyen cesur kadınları çok etkileyici bulur. İlk adımı atmak demek kişinin sevgisini, isteğini ve arzusunu karşısındaki bireye belli etmesidir. İlk adımı atıp sevgi, ilgi ve arzuyu belli etmek kadını nasıl heyecanlandırırsa erkeği de heyecanlandırır.

Aynı zamanda konu seks olunca kadınlar, erkeklere göre biraz daha çekingeniz. En azından erkekler böyle düşünüyorlar. Bu yüzden sevişmek için ilk adımı sizin atmanız partnerinizi oldukça şaşırtacaktır. Günün herhangi bir saati partnerinizi şaşırtarak onu aniden yatağa atabilirsiniz.

ONU ARZULADIĞINIZI HİSSETTİRİN

Hayatınızdaki erkeğe onu ne kadar çok istediğinizi hissettirin. Gün içerisinde ona telefon açın ve ne kadar özlediğinizi anlatın ya da yanınızdayken ona ufak temaslarda bulunun. Güzel ve etkileyici cümleler söyleyin. Onu her an istediğinizi göstermenize bir erkek asla karşı koyamaz. Giydiğiniz iç çamaşırları partnerinizi arzuladığınızı göstermenin ilk yolu. Çünkü iç çamaşırlarınız, en az beden diliniz kadar önemli! Erkeğinizin sizi hep aynı görmesine izin vermeyin. Giyiminizde değişiklikler yapın ve dolabınızın bir kısmını seksi iç çamaşırlarınıza ayırın. Partnerinizin sizi seksi iç çamaşırları içinde görmesi bir adım sonrası için onu heyecanlandıracaktır.

Sıradan bir seks, sizi de partnerinizi de şaşırtmaz. Hatta bir süre sonra motivasyonunuzu düşürüp, seks hayatınızı kısır bir döngüye bile sokabilir. Sekste erkeklerin hoşlandığı cinsel fantezileri deneyebileceğiniz gibi sadece küçük değişikliklerle de onları şaşırtabilirsiniz.

KONUŞMAKTAN ÇEKİNMEYİN

Erkeği baştan çıkaran önemli detaylardan biri de konuşmaktan geçer. Birlikte olduğunuz bir erkekle her şeyi açıkça konuşun. Farklı şeylerden bahsetmek düşüncelerinizi paylaşmak erkekler tarafından çok etkileyici bulunur. Genellikle konuştuğunuz konularda hafif muzırlıklarla seksi çağrışımlar yapmanız, erkeği konuştuğunuz konuya odaklayıp dış dünyaya kendisini kapatmasını sağlar.

Erkekleri en çok baştan çıkaran adımlardan bir diğeri de seks sırasında onunla konuşmaktır. Seks sırasında partnerinizle konuşmayı, ona fısıldamayı ihmal etmeyin. Fısıldamak kadar neler fısıldadığınız da önemli bir konu. Partnerinizle ne istediğinize yönelik konuşmalar yapabilirsiniz.

PARFÜM SEÇİMİNİ ÖZENLE YAPIN

Kokunuz her zaman akıllarda kalır. Bu sebeple partnerinizi etkilemek için doğru ve farklı olan bir parfüm tercih etmeniz gerekir. Teninize uygun güzel kokan bir parfüm sürerek karşınızdaki erkeğin yanından veya önünden bir kere geçerseniz dikkatini çeke bilirsiniz. Güzel kokular her zaman partnerinizi kışkırtır.

Seks öncesinde de bakımlarınızı yaparken en güzel kokan parfümünüzü kullanmanız daha eğlenceli bir seks hayatı yaşamanıza yardımcı olacaktır. Unutmayın siz kendinize ne kadar özen gösterirseniz o kadar dikkat çekersiniz. Kendinize özen göstermeniz, özgüveninizi de tazeleyecektir.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ