Edirne’den sonra Kırklareli’ne akın eden Bulgarlar kasa dolusu alışveriş yapıyor

Edirneve Tekirdağ’a gelerek alışveriş yapan Bulgarlar bu kez de Kırklareli’ne gelerek kasa dolusu alışveriş yapıyorlar. Kırklareli’nde her hafta …

Edirne’den sonra Kırklareli’ne akın eden Bulgarlar kasa dolusu alışveriş yapıyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Edirneve Tekirdağ’a gelerek alışveriş yapan Bulgarlar bu kez de Kırklareli’ne gelerek kasa dolusu alışveriş yapıyorlar. Kırklareli’nde her hafta kurulan Çarşamba pazarında Bulgar yoğunluğu yaşanırken, pazarcı esnafı Bulgaristan vatandaşlarının alışverişinden memnun.

EDİRNE VE TEKİRDAĞ’DAN SONRA KIRKLARELİ’NE DE AKIN ETTİLER

Kırklareli’nde her hafta Kapalı Pazar Yerinde kurulan Çarşamba pazarında bu hafta Bulgar yoğunluğu yaşandı. Gerek turlarla gerekse kendi araçları ile Kırklareli’ne gelen Bulgar vatandaşları, öncelikle kent merkezinde dolaştıktan sonra adresleri Çarşamba pazarı oldu. Bulgarlar, meyve, sebze, balık ve giyim gibi birçok ihtiyacını sağladı.

“KASA DOLUSU PALAMUT ALIYORLAR”

“BULGARLAR BAŞIMIZIN TACI”

Palamutta bu sene bereketli sezon geçirdiklerini söyleyen balıkçı esnafı Umutcan Karışan da Bulgar vatandaşlarını davet etti. Karışan, “Bu sene yoğunluk çok güzel ve bereketli. Palamut akını var. Karadeniz’den bayağı bir palamut akını oldu. Bulgar vatandaşları bu sene maşallah var gidip geliyorlar. Hareketli geçiyor inşallah böyle bereketli geçecek. Bulgarlar başımızın tacı devamlı gelmelerini tavsiye ederiz” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ