Eda Taşpınar’ın Tulum keyfi

Çağrı Atakan’la ilişkisi sona erdikten bir süre sonra Meksika’ya giden Eda Taşpınar, yaklaşık 1.5 aydır denizin ve güneşin tadını çıkarıyor …

Eda Taşpınar’ın Tulum keyfi
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Çağrı Atakan’la ilişkisi sona erdikten bir süre sonra Meksika’ya giden Eda Taşpınar, yaklaşık 1.5 aydır denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Sosyal medya hesaplarından tatil fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmeyen 41 yaşındaki sosyetik güzel, kırmızı bikinili karesiyle kısa sürede binlerce beğeni aldı.

“KALBİMLE YÖNETİLİYORUM”

Eda Taşpınar, üç hafta önce plaj kombiniyle verdiği pozu, “orman ateşi” etiketiyle birlikte, “Kalbimle yönetiliyorum, kafamla değil” notuyla paylaşmıştı.

Sosyetik güzel, geçtiğimiz ay kayalıkları ve mağaraları ile tanınan Cenote Aktun’daydı. Önce ağaçlarla bağlı halatlarda sallanan Taşpınar, daha sonra kendini sulara bırakmıştı.

2020 yılının son günlerinde İğneada’da, yeni yılın ilk haftasında Şile’de kamp yapan Eda Taşpınar, sonunda kabuğundan çıkmış, Meksika’nın çılgın eğlenceleri ile bilinen sahil kenti Tulum’a gitmişti.

“ESNEMEYİ UNUTMA”

41 yaşındaki sosyetik güzel, yaklaşık 600 bin takipçili Instagram hesabından yayınladığı bu iddialı pozuna, “Esnemeyi unutma” notunu düşmüştü.

ÇAĞRI ATAKAN AŞKI KISA SÜRDÜ

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen, Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu ‘Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler’ yarışmasında mücadele eden Çağrı Atakan ile Eda Taşpınar’ın sürpriz birlikteliği, dört ay sürmüştü.

40 yaşındaki oyuncu, yaşadıkları fikir ayrılığı nedeniyle ilişkilerine nokta koyduklarını açıklamıştı: Fikir anlaşmazlığı yüzünden birlikte karar alarak, ilişkimize nokta koyduk. Böyle olması gerekiyordu, dostça ve arkadaşça bitti. Hayırlısı olsun.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ