Duygu Özaslan zor günleri atlattı: Zayıflamaya başlayınca…

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sarı bikinili pozlarının ardından hastalığını açıklamıştı. YouTube kanalından konuyla ilgili bir …

Duygu Özaslan zor günleri atlattı: Zayıflamaya başlayınca…
  • Magazin
  • 3 Eylül 2020 10:27 | Son Güncellenme: 3 Eylül 2020 10:33
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sarı bikinili pozlarının ardından hastalığını açıklamıştı.

YouTube kanalından konuyla ilgili bir video yayınlayan Özaslan, ‘Blumia Nervoza’ hastalığına mücadele ettiğini söylemişti.

Sosyal medya fenomeni, sarı bikinili fotoğraflarının sonrasında büyük bir özgüvene kavuştuğunu belirtmişti.

Ardından Instagram hesabından bikinili pozlarının sayısını arttıran Duygu Özaslan basketbolcu Can Maxim Mutaf’la yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Çeşme-Bodrum arasında yaz tatilinin tadını çıkartan Özaslan sezonu kapatarak İstanbul’a döndü. İstanbul’da kendisine yeni bir program hazırlayan Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf’la spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Sıkı bir antreman programı yaptığını söyleyen Özaslan, hastalığının tedavisinde iyi bir seviyede olduğunu ve kilo verdiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından tuvalet aynasında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Özaslan, “Zayıflayınca neye geri dönüldü? Tabii ki madallanmaya” ifadelerini kullandı. Fazla kilolarından kurtulan Özaslan bol gelen kıyafetlerini daraltmaya başladığını gösterdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ