Duygu Özaslan: Şeyma Subaşı beni engellemiş!

YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan Duygu Özaslan, ‘Reynmen’ olarak bilinen Yusuf Aktaş’ın kendisini engellediğini söyleyip buna …

Duygu Özaslan: Şeyma Subaşı beni engellemiş!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan Duygu Özaslan, ‘Reynmen’ olarak bilinen Yusuf Aktaş’ın kendisini engellediğini söyleyip buna şaşırdığını dile getirdi.

Şeyma Subaşı hakkında da açıklama yapan Özaslan, tanışıklığı olan 30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin hamlesine anlam veremediğini itiraf etti.

“Şeyma sevdiğim biri, tanışıklığım var. Bir süredir hikayesini görmediğimi fark ettim. Bir gün Büşra’ylaydık, ‘bir bakayım’ dedim. Engellemiş beni story’sinden. Böyle bir şey yapıldığını bile yemin ederim bilmiyordum.”

“KİLOLUM HALİM HEPİNİZDEN GÜZEL”

Geçtiğimiz yaz Duygu Özaslan’ın bikinili fotoğrafları çok konuşulmuştu. Özaslan’ın sosyal medyada paylaştığı pozları ile üzerinde hiç oynanmamış fotoğrafları arasında belirgin bir fark olduğu dikkatlerden kaçmamıştı.

30 yaşındaki sosyal medya fenomeni, hakkında yapılan ‘photoshop’ eleştirilerinin ardından, “Benim kilolu halim bile hepinizden güzel” demişti.

Bir Twitter kullanıcısı durumu şu sözlerle eleştirmişti:
“Olay Duygu Özaslan’ın kilo almış olması değil, olay şu an olduğu halini kabullenip sevmek yerine kendi görmek istediği hali yansıtmak, insanları kandırmak. İnsanlar lanse edilen ‘mükemmel’ vücutları görüp kendini sorguluyor, aç bırakıyor, sağlığını kaybediyor.”

HASTALIĞINI AÇIKLADI

Duygu Özaslan, daha sonra Bulimia Nervoza hastalığına yakalandığını açıklamıştı: Evet, kilo aldım. Aslında sonra açıklayacaktım ama şimdi söyleyeyim; bulimia nervoza hastalığına yakalandım. İyileşme sürecindeyim.

Kısa bir süre sonra formuna kavuşan ünlü YouTuber, “Artık fotoğraflarımla oynamıyorum. Çok ciddi spor yapıp, kilo verdim. Kusura bakmayın ama azmimle de gurur duyuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ