Dr. Cemal Kozanoğlu Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Silivri Belediyesi Dr. Cemal Kozanoğlu Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Dr. Cemal Kozanoğlu Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi Dr. Cemal Kozanoğlu Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Silivri Belediyesi ve hayırseverler iş birliği ile ilçeye kazandırılan sağlık kurumlarına bir yenisi daha eklendi. Yapılan karot testlerinin ardından deprem yönetmeliğine uygun olmaması ve risk barındırması nedeniyle yıkılan belediye ek hizmet binasındaki 50. Yıl Sağlık Ocağı yeni yerinde ve “Dr. Cemal Kozanoğlu” olarak yeni ismiyle hizmete başladı.

elediye bünyesine kazandırılan 480 metrekare alan üzerine modern bir Aile Sağlığı Merkezi inşa edildi. E-5 yan yol üzeri Bölge Trafik İstasyonu yanında inşa edilen ASM içerisinde; tıbbi müdahale odası, gebe ve bebek izlem odaları, kan alma ve aşı odası, tıbbi malzeme odası ve beş adet muayene odası bulunuyor. Günümüz ihtiyaçlarına uygun, modern, şık ve fonksiyonel tasarımı ile dikkat çeken Dr. Cemal Kozanoğlu Aile Sağlığı Merkezinde beş hekim ile vatandaşlara hizmet verilecek.

Açılış törenine; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmiş dönem belediye başkanı Selami Değirmenci, merhum Dr.Cemal Kozanoğlu’nun oğlu Kemal Kozanoğlu, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, sağlık kuruluşları temsilcileri, aile sağlığı merkezinin doktorları ve çalışanları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Dr. Cemal Kozanoğlu Aile Sağlığı Merkezi, konuşmaların ardından yapılan toplu kurdele kesimiyle hizmete açıldı. Açılışın ardından Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve ilçe protokolü aile sağlığı merkezini gezdi. Tören yapılan fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ