Dolandırıcılıktan gözaltına alınan Banu Parlak, saatler önce Dilan Polat’la böyle dalga geçmiş

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan Banu Parlak’ın saatler önce husumetli olduğu Dilan Polat’la dalga geçtiği video yayınladığı ortaya çıktı. Videodan dolayı tepki çeken Parlak’ın, gelen eleştirilere “O benim çocuğumla dalga geçerken neredeydiniz?” diyerek cevap vermesi dikkat çekti.

Dolandırıcılıktan gözaltına alınan Banu Parlak, saatler önce Dilan Polat’la böyle dalga geçmiş
  • Güncel / Magazin
  • 3 Kasım 2023 19:14 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2023 19:24
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Fenomen ve şarkıcı Banu Parlak kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Parlak’ın Dilan Polat’ın gözaltına alındığı anlarla ilgili dalga geçtiği video gündem oldu.

DİLAN POLAT’I SUÇLAMIŞTI

Dilan ve Engin Polat’ın kara para akladığı iddiası gündeme geldiği günlerde Banu Parlak detayı epey gündemi meşgul etmişti. Banu Parlak, sosyal medya hesabından bir video yayınlamış ve Dilan ve Engin Polat’ın kendisini vurdurmak için tetikçi yolladıklarını söylemişti.

GÖZALTINA ALINDIĞI ANLARLA DALGA GEÇTİ

Dilan Polat ile aralarındaki gerginliği sık sık sosyal medya üzerinden gözler önüne seren Banu Parlak, Polat ailesinin güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınmasını tiye aldı. Bir mekanda Polat’ın yerine geçen Parlak, çektiği videoyu “Enerji” şarkısıyla paylaştı.

ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Videodan dolayı tepki çeken ve Türk polisini aşağıladığı için eleştirilen Parlak yaptığı paylaşımı “Dilan Polat benim kızımla dalga geçerken neredeydiniz?” yanıtını verdi.

SAATLER SONRA GÖZALTINA ALINDI

Olaylı fenomen tepki çeken paylaşımından saatler sonra İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ