Dilan-Engin Polat çifti İstanbul’u terk etti!

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından mal varlıklarına el konulan ve haklarında ‘suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘suç örgütüne üye olmak’, ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak’ ve ‘Vergi Usul Kanunu’na muhalefet’ olmak üzere …

Dilan-Engin Polat çifti İstanbul’u terk etti!
  • Yaşam
  • 30 Ekim 2023 18:40 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2023 18:46
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından mal varlıklarına el konulan ve haklarında ‘suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘suç örgütüne üye olmak’, ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak’ ve ‘Vergi Usul Kanunu’na muhalefet’ olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat dün bir açıklama yayınlayarak özür diledi. Aynı özür metninde haber yapanlar ve paylaşım yapanlar da tehdit edildi.

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında Polat çifti ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta programa konuk olan gazeteci Emrullah Erdinç, Polat çiftinin İstanbul dışına yerleştiğini ileri sürmüştü.

GÖZALTI İHTİMALİNE KARŞI İSTANBUL DIŞINA ÇIKMIŞLAR

Erdinç, dün verdiği bilgi de ise Polat çiftinin İstanbul’da olmadığını, İstanbul’a yakın bir yerde kaldıklarını söyledi. Çiftin İstanbul’a araçla gelip gittiğini ifade etti.

Polat, çiftinin gözaltı ihtimaline karşı İstanbul dışına çıktığı iddia edildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ