Didem Kınalı, Çeşme tatilinde! Denizde bale yaptı

Eğlence dünyasında uzun yıllar oryantallik yaptıktan sonra müzik dünyasına geçiş yapan Didem Kınalı, konser arası mola verip, Çeşme tatilinde enerji depoladı. Suyun içinde arkadaşına bale gösterisi sunan ünlü şarkıcı, fit haliyle tüm bakışları üzerinde topladı.

Didem Kınalı, Çeşme tatilinde! Denizde bale yaptı
  • Magazin
  • 15 Temmuz 2023 18:04 | Son Güncellenme: 15 Temmuz 2023 18:20
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

‘İbo Show’ programıyla şöhreti yakalayan Didem Kınalı, stand-up’çı arkadaşı Peker Halil ile birlikte Ayvalık, Cunda, Assos, Seferihisar ve Gümüldür’den sonra Çeşme’ye geldi. 37 yaşındaki güzel, önceki gün Kali Beach’te görüntülendi.

DENİZ VE GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Önümüzdeki günlerde yoğun sahne programlarına başlayacak olan Kınalı, iş trafiği artmadan önce arkadaşıyla birkaç günlüğüne Türkiye’nin popüler tatil bölgelerinden Çeşme’de mola verdi.

DENİZDE MİNİ GÖSTERİ

Mekanda önce güneşlenip sohbet eden ikili, daha sonra yüzmek için denize girdi. Suyun soğuk olması nedeniyle biraz üşüyen Kınalı, denizin içinde bale yapıp, ısınmaya çalıştı.

DANSI BIRAKMADI

Ünlü isim, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atsa da kendisine şöhreti getiren meslek olan dans etmeyi bırakmadı.

Tatilde neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Didem Kınalı, Ege’nin serin sularında arkadaşı Peker Halil’e mini bir gösteri sundu.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ