Depremzedelere Silivri’den yardım kampanyası

Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediye Başkanlığı, kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımlarıyla depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Depremzedelere Silivri’den yardım kampanyası
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediye Başkanlığı, kurum müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımlarıyla depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinde, deprem bölgesine yapılacak yardım kampanyası başlatılması amacıyla toplantı düzenlendi. Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi ve Kızılay tarafından ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatıldı.

KAYMAKAM TOĞAN: “YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”
Toplantıya ilişkin açıklama yapan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, devletin tüm imkânları ile afet bölgesinde olduğunu ifade ederek, “6 Şubat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca Elbistan merkezli saat 13.24’te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşadık. Valiliğimiz ve AFAD koordinasyonunda müdahale ve destek faaliyetleri yürütülüyor. Zaman, bir ve beraber olma zamanı. Zaman, yaraları hep bilirlikte sarma zamanı. Silivri Arama Kurtarma ekiplerimiz afet bölgesinde. Araç, ekipman, personel desteği veriliyor. Ayrıca yardım kampanyaları başlattık. Tüm hemşerilerimizi yardım kampanyamıza destek olmaya ve kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.” dedi.
Bu kapsamda içerisinde; battaniye, çadır, yatak, ısıtıcı, nevresim takımı, kışlık kıyafet, kuru gıda kolisi, hijyen malzemeleri, çocuk bezi ve medikal malzemeler bulunan 6 tır pazartesi günü, 7 tır ise salı günü saat 17.00 itibarıyla yola çıkmış oldu. İki günde 15 tır hazırlanırken, sayının her gün artması bekleniyor.

Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile toplanacak olan yardım kampanyası şu şekilde;

AYNİ YARDIMLAR İÇİN İHTİYAÇ LİSTESİ
Battaniye, Çadır, Yatak, Isıtıcı, Nevresim Takımı, Kışlık Kıyafet, Kuru Gıda Kolisi, Çocuk Bezi, Hijyen Malzemeleri, Medikal Malzeme.
Not: Ürünlerin kullanılmamış olması rica olunur.

Ürün Teslim Yeri: Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu – Silivri

NAKDİ YARDIMLAR İÇİN:
Kızılay Silivri Şube IBAN: TR67 0001 0003 1900 0018 6870 44
Not: Açıklama Kısmına “DEPREM” yazılması gerekmektedir.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ