Defne Samyeli’nin pozlarına beğeni yağdı

New York’a giden Defne Samyeli’nin siyahlar içindeki pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum gelirken, fit görüntüsüne övgüler …

Defne Samyeli’nin pozlarına beğeni yağdı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

New York’a giden Defne Samyeli’nin siyahlar içindeki pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum gelirken, fit görüntüsüne övgüler yağdı.

Üç ay sonra 49’uncu yaşına basacak olan Defne Samyeli, fiziği ve güzelliği ile her daim magazin gündeminde adından söz ettirmeyi başarıyor.

SOSYAL MEDYAYA DEFNE DAMGASI

İki çocuk annesi olmasına rağmen yıllara meydan okuyan sunucu, oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra Instagram’da da boy gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Amerika’ya giden Defne Samyeli, son olarak New York tatilinde verdiği iddialı pozlarla gündemde….

“SANKi 49 DEĞİL, 19 GİBi”

Teksas ve Miami’de tatil yapan Samyeli, son olarak New York’a gitti. Samyeli, New York caddelerinde çekilen fotoğraflarını, 800 bin takipçili Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

49 yaşındaki Defne Samyeli, fit görüntüsüyle bir kez daha dikkat çekmeyi başardı. Ünlü ismin paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Defne Samyeli’nin takipçileri; ‘Sanki 49 değil de 19 gibi’, ‘Kraliçe seçildiği 1991 yılından daha havalı ve genç duruyor’ şeklinde övgü dolu yorumlarda bulundu.

“KADIN YAŞLANMIYOR”

Samyeli, daha önce de mayolu fotoğraflarını Instagram’dan yayınlamıştı. Samyeli’ye takipçileri, “Kadın yaşlanmıyor” ve “Gençlere taş çıkarırsın” mesajları göndermişti.

Ünlü oyuncu, 1995 yılında dünyaevine girdiği Eren Talu’dan 2011’de boşanmıştı. İkilinin, Deren (24) ve Derin (17) adında iki çocukları bulunuyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ