Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt makamına bisikletle gitti

Çorlu Belediye Başkanı Akhmet Sarıkurt, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bisikletle makamına gitti. Kentleri ve …

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt makamına bisikletle gitti
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Çorlu Belediye Başkanı Akhmet Sarıkurt, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bisikletle makamına gitti.

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek amacıyla her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ nedeniyle Tekirdağ‘ın Çorlu ilçesinde belediye tarafından bir dizi etkinlik düzenledi. Bu kapsamda evinden makamına bisikletle giden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile vatandaşlar da eşlik etti.

“Avrupa Hareketlilik Haftası’nda harekete geçtik ve bu sabah işe bisikletlerimizle gittik” diyen Sarıkurt, “Bisiklet sürmenin keyfini yaşamak, sıfır emisyonlu hareketliliğin önemini vurgulamak ve çevre dostu ulaşımı desteklemek için gerçekleştirdiğimiz etkinliğin farkındalık oluşturacağını ve yol arkadaşlarımızın günden güne çoğalacağını umut ediyorum” dedi. 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ