CHP’li üye tüm partileri uyardı: Artık yeter

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mart ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda söz hakkı alan İBB Ataşehir Meclis Üyesi Tuğba Dönmez …

CHP’li üye tüm partileri uyardı: Artık yeter
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mart ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda söz hakkı alan İBB Ataşehir Meclis Üyesi Tuğba Dönmez, belediye meclisindeki erkek üyeleri uyardı.

Tuğba Dönmez, “Defalarca uyardık arkadaşlar burdaki erkek meclis üyelerini. Yani ‘erkeklerimizi’… Defalarca uyardık. Konuşmalarınızda lütfen bizlere hitap ederken, herhangi bir şey anlatırken, bizlere kadınlarımız demeyiniz. Biz hiçbirinizin kadını değiliz.
Bu bizde bir kere sahiplenme olarak bildiriliyor. Biz bunu kabul etmiyoruz. Herkesi uyardık defalarca. Belediye başkanları da konuşmalarında bazen iyi bir şey söylüyormuş gibi, bizi böyle tanımlıyorlar. Ama biz size erkeklerimiz demiyoruz konuşurken acımayla. O yüzden, lütfen bir daha bu mecliste, bu çerçevede bir konuşma duymak istemiyoruz. Bütün kadın arkadaşlarım benim gibi rahatsız oluyorlar diye düşünüyorum.” sözleriyle sitemini dile getirdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ