Silivri Chp’de büyük toplantı fiyaskosu…

CHP Silivri İlçe Başkanlığının büyük hazırlıklar yaptığı toplantı, Büyük bir fiyasko ile sonuçlandı. Silivri Chp’de gün geçmiyor ki bir fiyasko bir rezalet yaşanmasın…

Silivri Chp’de büyük toplantı fiyaskosu…
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP Silivri İlçe Başkanlığının büyük hazırlıklar yaptığı toplantı, büyük bir fiyasko ile sonuçlandı. Silivri Chp’de gün geçmiyor ki bir fiyasko, bir rezalet yaşanmasın…

Belediye seçimini kazanmamak için ellerinden geleni yapan Silivri Chp ve aday adayı Bora Balcıoğlu’ndan bir rezalet ve bir fiyasko daha…
Silivri Chp’nin geri kalan sekiz belediye başkanı adayının toplantıya katılacağı günler öncesinden ilan edilen, söz konusu toplantısına sadece aday adayları Semih Ayeş ve Can Ayata katıldı.

TOPLANTI SALONU BOM BOŞTU
Toplantı yapılan salon bomboş kalırken Melih Yıldız, Doruk Bulut Dilek Yetkin dahil olmak üzere altı aday adayı toplantıya katılmadı.

6 ADAY ADAYI KATILMADI
Silivri Chp, tarihinin gördüğü en zayıf belediye başkan adayı Bora Balcıoğlu,’nun, sekiz aday adayı ile sabah bir araya getirilmesi ve aday adayları ile Balcıoğlu’na destek verdikleri görüntüsü planlanmıştı.
Bu amaçla salon tutularak, kahvaltı programı düzenlendi. Chp’ye destek veren yerel basın davet edildi. Ancak söz konusu toplantıya sadece aday adayları Semih Ayeş ve Can Ayata katıldı. diğer altı aday adayı katılmadı.
Toplantıda geçmişte kalmış belediye başkanları dışında dişe dokunur kimse yoktu.

REZİLLİĞİN SON PERDESİ
Chp yandaşı basının önünde gerçekleşen bu büyük fiyasko, birde salonun bomboş kalmasıyla rezilliğin son perdesi yaşandı.
İşte Chp, ne olursa olsun Bora Balcıoğlu aday olsun sonucunda yaşanan büyük fiyasko böyle gelişti.

ÇARE ARANIYOR
Şimdi de destek arayışlarında başka çareler arayan Chp Silivri ilçe yönetimi, 2’cisini 4 Şubat pazar günü, yine geniş katılımlı halk toplantısı olarak düzenleneceğini duyurdu. Toplantıya kimseyi getiremeyen Silivri Chp, Aday adayı ve İl Başkanı Özgür Çelik ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirileceğini duyurdu. Yer ve zaman ile ilgili bilgi veremeyen Silivri Chp ilçe yönetimi toplantı günü ile ilgili bilgi vereceklerini söyledi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ