Chloe Loughnan sevgilisini ilk kez paylaştı

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlatan İrlandalı model Chloe Loughnan, şu sıralar Maldivler’de tatil yapıyor. Denizin ve güneşin tadını çıkaran …

Chloe Loughnan sevgilisini ilk kez paylaştı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlatan İrlandalı model Chloe Loughnan, şu sıralar Maldivler’de tatil yapıyor. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Loughnan, yayınladığı gönderi ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

“BENİM!”

Ünlü manken, Andy O’Connell adlı sevgilisi ile birlikte verdiği pozu, “Benim” notuyla Instagram hesabından paylaştı. İkilinin karesi kısa sürede gündem oldu.

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE PAYLAŞMIŞ

Chloe Loughnan’ın bu gönderisi Andy O’Connell’in Instagram paylaşımlarını da gözler önüne serdi. Connell’in 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birlikte çekilen bu karelerini, “Seni seviyorum” sözleriyle yayınladığı görüldü.

2019’DA BOŞANDILAR

Serdar Ortaç, 2014’te nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan’dan 2019 yılında tek celsede boşanmıştı.

Sosyal medya hesabından tatilden fotoğraf karelerini paylaşan model, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ünlü isim pandemi sonrası böyle bir tatili yaptığı için mutlu olduğunu söylerken, açıklamasında “Cennette gibi uyandım. Bir yıldan sonra bu macera için minnettarım ve bir daha asla seyahat etme özgürlüğünü hafife almayacağım. Aslında garsona ilk siparişimi verirken duygusallaştım” dedi.

“KARIN İÇERİ GÖĞÜS DIŞARI”

Chloe Loughnan, kumsalda oturduğu sıradaki pozu ile çok konuşuldu. Fotoğrafında fit görünmek için karnını içine çektiği görülen Loughnan, kullanıcılar tarafından yüzlerce yorum aldı.

Garip hareketini neden yaptığını sorgulayan çoğu kullanıcı, bu hareketi anlamsız bulurken, kimileri ise “Karın içeri göğüs dışarı” şeklinde yorumda bulundu.

KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Şarkıcı Serdar Ortaç’tan ayrıldıktan sonra sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Loughnan, uzun zamandır medyada yer bulamıyordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Chloe, takipçilerine üç ay önce koronavirüse yakalandığını ve hala sıkıntılar yaşadığını söylemişti.

“HALA SIKINTILAR YAŞIYORUM”

Chloe yaptığı paylaşımda, “Nasılsınız arkadaşlar? Ben de koronavirüs oldum. Üç ay oldu şimdi ama hala sıkıntılar yaşıyorum. Bazen çok nefes alıyorum aldığım zaman da, boğazlarım acıyor” demişti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ