Ceren Hindistan’ın sevgilisi bebek istiyor

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ceren Hindistan, kızı Arya Rima’nın babası Ümit Aslan’dan 2016 yılında olaylı şekilde ayrılmış, bu ayrılık …

Ceren Hindistan’ın sevgilisi bebek istiyor
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ceren Hindistan, kızı Arya Rima’nın babası Ümit Aslan’dan 2016 yılında olaylı şekilde ayrılmış, bu ayrılık uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

Hindistan, kızı ve adını sır gibi saklayıp “Hayatımda gördüğüm en mükemmel erkek” dediği sevgilisi ile 4 Şubat’ta Maldivler’e gitmişti. Tatil uzadı, dün başka bir adaya geçtiler.

Posta’nın haberine göre; ünlü oyuncu, “Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorlum çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam” şeklinde konuştu.

Ceren Hindisyan ile kızı Arya’nın tatil masraflarının zengin sevgili tarafından karşılandığı öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ KEZ SİLİKON TAKTIRDI

Göğüslerine ilk silikonu 18 yaşında taktıran Ceren Hindistan (32), “Emzirme döneminden sonra yeniletmiştim. Sonra kanser yaptığını öğrenince çıkarttım. Bir sene silikonsuz gezdim. Büyük boşluk hissettim, alışamadım. Üçüncü kez silikon

“FAKİRİ NE YAPAYIM?”

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden soru-cevap yapan Ceren Hindistan, “Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun, yoksa öyle mi denk geliyor?” sorusuna dikkat çeken bir karşılık vermişti.

Takipçisine, “Fakiri ne yapayım” şeklinde yanıt veren oyuncu, tepki çekmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Her şey para değil, insana değer verin” yorumunda bulunmuştu.

“OKYANUZ KIZI”

Tatilde ayna karşısında poz vermeyi ihmal etmeyen 32 yaşındaki oyuncu, “Okyanus kızı” notunu taşıyan pozu ile formda görüntüsü ve kaslı karnı ile sosyal medyada binlerce beğeni almıştı.

“ARTIK AKILLANDIM”

“Erkek arkadaşınızı nazar değer diye mi göstermiyorsunuz?” sorusuna Hindistan, “Yok canım ne nazarı. Şimdiye kadar hep ulu orta yaşadım. Artık aklım başıma geldi. Özelimi göstermeme konusunda akıllandım sadece. Annemin, babamın ve kızımın haricinde kimsenin bilmesine gerek yok” yanıtını vermişti.

Güzel oyuncu, “En sevmediğin bir takıntın var mı?” sorusu üzerine ise “Aynı tonda konuşan insanlarla sohbet edemiyorum. Sıkılıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ