Çayırderedeki yıkımda hayvan telefi ile ilgili yeni gelişme…

Silivri Belediyesinin Çayırdere Mahallesindeki yıkımda hayvanların telef edildiği iddiaları devam ediyor.

Çayırderedeki yıkımda hayvan telefi ile ilgili yeni gelişme…
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesinin Çayırdere Mahallesindeki yıkımda hayvanların telef edildiği iddiaları devam ediyor. İyi Parti Silivri ilçe başkanı Refik Bek sosyal medyada yeni bir paylaşımda bulunarak belediyenin yaptığı yıkımlarda yapılan ihmaller sonucunda hayvanseverleri sessiz kalmakla suçladı.

İyi Parti Silivri ilçe başkanı Refik Bek paylaşımında “Çayırdere de kümes hayvanları ihmal yüzünden telef oldu, bizim hayvanseverlerden maalesef ‘ Tık ‘ yok. Sizin ‘Can dostlarımız ‘ dediğiniz sadece kediler ve köpekler mi?” diyerek hayvansever sivil toplum kuruluşlarının neden tepkisiz kaldığını sordu.

İyi Parti Silivri ilçe başkanı Refik Bek’in paylaşımına yorum yapanlar ise;
“İdris Aktaş
Bana yine kızıcaklar başkanım ne yazık ki etti yenmeğen hayvana önem veren bir toplumdan ne hayır gelir bir uyuzlu köpek olsa ortalık kopardı addi üstünde köpek hic bir faydası olmaz sokak köpeğinin tabiki köpek iyidirde koyuna giden coban köpeğini zahten sahibi bakar ben 15 kopek bakıyorum amma gidip sokaklardaki köpeklere sahip cıkanlar bu etti yenen kümez hayvanlarıni görmeğen soźde hayvan severlerin gercek sevilecek beslenecek değerli eti yenen hayvanları görmezler gözleri kör olmuş her halde” yazdı.

“Burhan Aydın
Gittim yerinde gördüm büyük geçmiş olsun başka bir kelime gelmiyor aklıma saygılar abim” dedi.

İyi Parti Silivri ilçe başkanı Refik Bek paylaşım yapanlara yazdığı yorumda ise “Kedi de , köpek de can taşıyor İdris Ağabey, onlara da eziyet edilmesin tabiki , ama maalesef her yerde olduğu gibi burada da bir çifte standart var, benim serzenişim buna. Onlarca hayvan telef oluyor hayvanseverlerin STK larından ve yöneticilerinden ‘ Tık ‘ yok . Allah korusun biriniz yanlışlıkla bir hayvanı incitseniz, tüm televizyonlarda günlerce manşet olursunuz.” dedi.

Ne olmuştu?
Aralarında İyi Parti Silivri ilçe başkanı Refik Bek’in eşine ait evinde belediyece yıkılmasıyla Silivri belediyesinin usulsüz bir yıkım işlemi yaptığı iddia edildi. Paylaşımda ayrıca bölgedeki hayvanların da telef edildiği iddia edildi. Silivri Belediyesinin sloganı değiştirilerek “Mutlu musun Silivri?” diye soruldu.

Silivri Belediyesi de sosyal mecrada bulunan sayfası üzerinden paylaşım yaparak “Geçtiğimiz günlerde Çayırdere mahallemizde, yasal prosedürü tamamlanarak gerçekleştirilen yıkım işlemleri sonrasında, bir partinin kurumsal kimliği ve söz konusu partinin ilçe başkanı tarafından sosyal medyada bir paylaşımda bulunulmuş, belediyemiz haksız ve usulsüz bir yıkım işlemi yapmış gibi takdim edilerek, belediyemiz töhmet altında kalacak şekilde bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır.” denildi.

Ayrıca telef olan hayvanlar konusunda ise “Telef olduğu iddia edilen hayvanların belediyemiz tarafından itlaf edilmesine sebep verildiği izlenimi yaratılmak suretiyle infial oluşturulmaya çalışılmıştır.” denildi.

Silivri Belediyesinden yapılan paylaşımda son olarak “Belediyemiz aleyhinde gerçeklerle bağdaşmayan paylaşımlar yaparak, tüzel kişiliğimizi hemşerilerimiz nezdinde küçük düşürücü eylemlerde bulunanlar hakkında yasal işlemler için gereğinin yapılacağını kamuoyumuzun bilgilerine arz ederiz.” denildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ