Büyükçekmece’de temizlikte yeni dönem

40 adet atık toplama aracı hizmete başladı
Büyükçekmece Belediyesi ilçe genelinde atık toplama işini kendi bünyesinde yapmak adına araç …

Büyükçekmece’de temizlikte yeni dönem
  • Güncel / Yerel
  • 31 Ağustos 2020 16:03 | Son Güncellenme: 5 Aralık 2020 16:13
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

40 adet atık toplama aracı hizmete başladı

Büyükçekmece Belediyesi ilçe genelinde atık toplama işini kendi bünyesinde yapmak adına araç filosuna 40 adet atık toplama aracı katarak yeni bir dönem başlattı.

Büyükçekmece Belediyesi ilçe genelinde atık toplama işini kendi bünyesinde yapmak adına araç filosuna 40 adet atık toplama aracı alarak yeni bir dönem başlattı. Bu kapsamda gerçekleştirilen program, temizlik çalışanlarının süpürge ve kovalarıyla yaptığı gösteriyle başladı. Araçlarla birlikte daha önce temizlik hizmetleri için kiralama usulü çalışan belediye artık kendi filosunu kurarak ilçeye hizmet sunacak.

“Artık Büyükçekmece Belediyesi kendi çöpünü kendi toplayacak”

Konuyla ilgili konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Temizlik işlerini bu seneden itibaren tamamıyla kendi imkanlarımızla yapmaya başlıyoruz. Yani kısaca kendi işimizin patronu olduk diyebiliriz. Artık Büyükçekmece Belediyesi kendi çöpünü kendi toplayacak, temizlik işlerini tamamıyla birinci elden yapacak. Bunun içinde 40 araçlık temizlik filomuzu kurduk. Bu saatten sonra belediye kapısında müteahhit göremeyecekler. Yeni bir dönem başlatıyoruz. İlçemize neler katabiliriz bunun için çalışıyoruz. Temizlik işlerinde yeni bir kulvar açtık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ