Orhan Koç: “Bunu Hasan Solak ile devam ederek sağlayamazsınız!”

Eski AKP Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç’tan Volkan Yılmaz’a eleştiri: “Bunu Hasan Solak ile devam ederek sağlayamazsınız!”

Orhan Koç: “Bunu Hasan Solak ile devam ederek sağlayamazsınız!”
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Eski AKP Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç’tan Volkan Yılmaz’a eleştiri: “Bunu Hasan Solak ile devam ederek sağlayamazsınız!”
Koç son olarak “Cimri baba öz evladını düşmanı olarak yetiştirir. Cimrilik varken vermemektir. Cumhur İttifakı Belediyeleri elhamdülillah doğru yönetilir, bütçeleri fazla verir, paylaşırken de cömert davranmalıdır.” şeklinde paylaşımda bulundu.

Eski AKP Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koçû’un paylaşımı aynen şöyle;
“Diyorum ki naçizane;
Mesela Silivri Belediyesi Cumhur İttifakı ortaklığıyla kazanıldı ya daha o kazanma esnasında “birlikte yönetim” anlayışı ile yola çıkılsaydı. Bakınız her şey güzel giderken, Belediye Başkanı gayretle çalışırken, bütçe fazlası, geçmiş borçların kapatılması vs.vs. tüm her şey olumlu giderken az sayıda da olsa belediye personeli grev yapmamalıydı, yaptırılmamalıydı.

Bunu Hasan Solak ile devam ederek sağlayamazsınız! Benim kimsenin şahsına bir lafım yok, lakin tandans önemli, doku önemli. Farklı iki siyasi partinin “Vatan-Millet” menfaatine kurduğu ittifakın, bir bacağı (ki hem sayısal, hem efektif olarak çok büyük pay sahibi) aksak oldu.
Belki de bu birimlerden sorumlu bir yardımcı, müdür yada amir Ak Parti hükümetinin veya parti içi toplantıların neticesini, ülkemizin ekonomik durumunun neden-sonuç ilişkilerini sizlere aktarabilir, çözüm bulmakta yardımcı olabilirdi.

Çok güzel giden bir hizmet serüveni boşu boşuna ve altı boş bir safsatik düşünceye kurban edilmiş oluyor. Belki bir talep, yahut öneri olmuştur bu konuda bilemiyorum lakin bir çok konuda bu aksaklıklar yaşanmış oldu. Birilerinin bu duruma dur demesi lazım. Birileri bu durumu doğru ve sürdürülebilir yöntemlerle ortaya koyması lazım.

Bu durum can sıkıcı bir durumdur. Beni bağlıyor mu orası tartışılır lakin en azından süreç devam ederken doğru strateji ile yola devam edilmeli. Çalışkan Başkanımız Volkan Yılmaz bu konuda yalnız bırakılmamalıdır. Yahut kendisine, sorun buralara gelmeden doğru bilgi ve stratejik hamle yapabilmesi hususunda “yardımcı” olabilmenin önü açılmalıdır.

Cimri baba öz evladını düşmanı olarak yetiştirir. Cimrilik varken vermemektir. Cumhur İttifakı Belediyeleri elhamdülillah doğru yönetilir, bütçeleri fazla verir, paylaşırken de cömert davranmalıdır.
Son olarak Güneş Balçıkla Sıvanmaz!”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ