Britney Spears’ın kitabından kazanacağı para ortaya çıktı!

ABD’li yıldız Britney Spears, ‘anı kitabı en çok satan ünlü’ olarak şimdiden tarihe geçti. Peki 41 yaşındaki şarkıcı, çalkantılı hayatını anlattığı ‘The Woman in Me’den (İçimdeki Kadın) ne kadar para kazanacak? İşte cevabı…

Britney Spears’ın kitabından kazanacağı para ortaya çıktı!
  • Kitap / Magazin
  • 26 Ekim 2023 19:42 | Son Güncellenme: 26 Ekim 2023 19:44
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Britney Spears’ın anılarını topladığı The Woman in Me adlı kitabı 24 Ekim’de piyasaya çıktı. Kitap, satışa çıkmasından saatler sonra tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oldu.

ÖN SİPARİŞTE DOKUZ MİLYON SATTI!

Kitap, piyasaya çıkmadan önce ön siparişte de rekor kırmış, dokuz milyon kopyanın satılması ile ‘en çok ön sipariş verilen kitap’ olmuştu. Böylece kurgu olmayan kitaplar arasında ‘tüm zamanların en çok ön sipariş verileni’ olmuştu.

Daha önceki rekor Prens Harry’nin ön siparişte üç milyon satan ‘Spare’ (Yedek) kitabındaydı.

12.5 MİLYON DOLAR ve YÜZDE 25 PAY!

‘Popun Prensesi’ Spears’ın, yayınevi ile 12.5 milyon dolarlık kitap anlaşmasına imza attığı iddia edildi. Dünyaca ülü şarkıcının, satış gelirinden de yüzde 25 pay alacağı öğrenildi. Yayınevinin, satış karından henüz Spears’a ödeme yapmadığı belirtildi.

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Britney Spears, sosyal medyada kitap satışındaki rekor haberini, “Kitabım tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oluyor ve sadece bir günde. Destek veren tüm hayranlarıma teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum” sözleriyle paylaştı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ