Bitcoin Alev Aldı! Ateşi Yükseldikçe Yükseliyor, Yeni Rekora Uzandı

Dijital para piyasalarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bugün itibarıyla Bitcoin’in fiyatı 59.000 doları aşarak 60.000 dolar seviyesine yaklaştı. Kasım 2021’de tarihi zirvesini gören Bitcoin, şu anda 59.100 dolar seviyesinden işlem görüyor …

Bitcoin Alev Aldı! Ateşi Yükseldikçe Yükseliyor, Yeni Rekora Uzandı
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Dijital para piyasalarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bugün itibarıyla Bitcoin’in fiyatı 59.000 doları aşarak 60.000 dolar seviyesine yaklaştı. Kasım 2021’de tarihi zirvesini gören Bitcoin, şu anda 59.100 dolar seviyesinden işlem görüyor.

YÜKSELİŞ SÜRÜYOR: HAFTALIK ARTIŞ YÜZDE 13,5

Bitcoin’deki bu yükselişle birlikte, dijital para birimi haftalık bazda yüzde 13,5’in üzerinde artış kaydetti. Ayrıca, aylık fiyat artışı da yüzde 38’i geçti. CoinMarketCap verilerine göre, toplam kripto piyasası kapitalizasyonu son 24 saatte yüzde 2,85 artarak 2,19 trilyon dolara ulaştı.

ETFLERE YEŞİL IŞIK YAKILDI: YENİ BİR İYİMSERLİK DALGASI

Dijital varlık yatırım fonu ARK36’nın kurucusu Mikkel Morch, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, Bitcoin’in yükselişiyle ilgili olarak “Bu ralli sadece grafikteki rakamlardan ibaret değil. Kurumsal yatırımcılar arasında kripto para birimlerinin dönüştürücü potansiyeline olan güvenin bir beyanı. Üstelik ABD’de ETF’lere yeşil ışık yakılması, yeni bir iyimserlik dalgası yarattı. ETF’lerin onaylanması ticaret hacimlerini artırdı ve kripto bağlantılı firmaları daha geniş bir çevrede ön plana çıkardı” dedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ