Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğünden Ortak Trafik Uygulaması

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, motorlu kara taşıtlarının girişinin yasak olduğu Silivri sahil yürüyüş yolunda, ortak bir çalışma yürüttü.

Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğünden Ortak Trafik Uygulaması
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, motorlu kara taşıtlarının girişinin yasak olduğu Silivri sahil yürüyüş yolunda, ortak bir çalışma yürüterek, trafik kuralı ihlali yapan motosiklet sürücülerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Eski tarihi kısa köprü, Kumluk mevkii, eski festival alanı, Kazım Koyuncu, liman yolu çevresi ve Boşnak bahçe yürüyüş yoluna giren motosikletler, bu uygulama kapsamında denetlendi.

Sahil yürüyüş yoluna izinsiz giriş yapan ve vatandaşların huzurunu bozan motosiklete sürücülerine yönelik trafik uygulamalarının devam edeceği belirtildi. Silivri Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaya güvenliğini sağlamak ve halkın rahat bir şekilde sahil şeridini kullanabilmesi için gerekli tüm önlemleri almaya kararlı olduğunu açıkladı.

Bu kapsamda, tüm motosiklet sürücülerine, girişlerin yasak olduğu yaya yürüyüş sahil şeridini kullanmamaları konusunda bilgilendirme çalışması yapılıyor. Silivri Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına devam edecek ve ihlaller karşısında gerekli tüm yasal işlemleri uygulayacak.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ