Balcıoğlu, stratejik toplantıda Genel Merkez yöneticileri ile bir araya geldi.

CHP Silivri ilçe yönetimi, Belediye başkan adayı Bora Balcıoğlu ve CHP Silivri Belediye Başkan aday adayları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, il ve genel merkez yöneticileri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, son zamanlarda çıkan yandaş yerel haber sitesinde ve fecabook’ta trolller tarafından çıkarılan asılsız ve taraflı haberler, yorumlar ve paylaşımlarla ilgili basın bildirisi yayınladı.

Balcıoğlu, stratejik toplantıda Genel Merkez yöneticileri ile bir araya geldi.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP Silivri ilçe yönetimi, Belediye başkan adayı Bora Balcıoğlu ve CHP Silivri Belediye Başkan aday adayları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, il ve genel merkez yöneticileri ile bir araya geldi.

İstanbul Fair&Convetion Otel’de gerçekleşen toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlık etti.

CHP Parti Meclisi Üyeleri, İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem İlçe Başkanları, önceki dönem Belediye Başkanı, Silivri Belediye Başkan aday adayları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine dair stratejilerin ve görüşlerin konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirildi.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, son zamanlarda çıkan yandaş yerel haber sitesinde ve fecabook’ta trolller tarafından çıkarılan asılsız ve taraflı haberler, yorumlar ve paylaşımlarla ilgili basın bildirisi yayınladı.

Kömür’ün basın bildirisi şu şekilde;

Saygıdeğer Silivri Halkı ve Değerli Basın Mensupları,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanı olarak, sizleri 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri hakkında aydınlatmayı görev bilirim. Bu süreçte, partimizin ve adayımızın kararlı duruşunu ve birlikteliğini vurgulamak isterim.

İlçe Başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulumuzun, Belediye Başkanı Adayımız Bora Balcıoğlu’nun kısacası örgütümüzün dışında gerçekleşen her türlü görüşme, sosyal medya paylaşımları ve yorumlar bizim denetimimiz dışındadır. Bu tür faaliyetler, çeşitli kişilerin kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmelerinin bir sonucudur. Özellikle, Silivri’nin saygın yerel basınında bu durumların yansımasından dolayı üzüntü duyuyorum. Basın mensuplarımıza naçizane tavsiyem, gazetecilik etiğinin en temeli olan teyitli bilgi üzerine haber yazmak ve kamuoyuna doğru bilgi vermek minvalinde hareket ederek haberlerini bizimle teyit etmeleri ve doğru bilgiyi kamuoyuna sunmaları yönündedir. Doğrulanmamış haberler, maalesef ki ne bizim, ne de Silivri kamuoyu tarafından dikkate alınamaz.

Bizler, CHP Silivri İlçe Örgütü olarak, hiçbir zaman başkalarının etkisinde kalmadan, kendi kararlarımızla hareket ediyoruz. Bu duruşumuz, yerel seçimlerde başarıya ulaşma azmimizin bir göstergesidir. Dedikodu ve yanlış bilgilendirmelerle uğraşan bazı basın mensuplarının durumu ise üzücüdür.

Aday adayı olan yol arkadaşlarımız da dahil olmak üzere, adayımız Bora Balcıoğlu’nun yanında duruyor ve onu destekliyoruz. Silivri için yürekten çalışıyor, hedeflerimize odaklanıyoruz. CHP’nin bayrağını Silivri Belediyesi’nde dalgalandırmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz.

Birilerinin unutulmaya yüz tutmuş isimlerini yeniden canlandırma çabasıyla hareket ederek kurguladığı kirli oyunun farkındayız bizler CHP Silivri ilçe örgütü olarak bu oyuna düşmeyeceğiz, Silivri’den İstanbul’a tam yol ileri diyerek seçim çalışmalarımızı en güçlü biçimde sürdürecek ve zaferle taçlandıracağız.

Son olarak, Silivri’de siyasi gündemi etkilemeye çalışan her türlü girişim ne olursa olsun, şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz, aynı zamanda Belediye Başkan Adayımız Bora Balcıoğlu, sadece kendi düşüncelerimize ve inançlarımıza güveniyoruz. Bu konuda herkese saygı ve anlayışla yaklaşmanın önemini vurgulamak isterim.

Saygılarımla,
İbrahim Kömür
CHP Silivri İlçe Başkanı

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ