Bakkallar ne zaman açık?

Koronavirüs kapsamında uygulanan haftasonu sokağa çıkma yasağında bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık …

Bakkallar ne zaman açık?
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Koronavirüs kapsamında uygulanan haftasonu sokağa çıkma yasağında bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri de açık.

Hafta sonu yasağından önce bilinmesi gerekenler: Hangi işletmeler açık olacak?

Vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altında bulunanlar hariç) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecek. Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek.

65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altında bulunanlar hariç olmak üzere ayrıca ekmek ve unlumamul ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve engelli bireyler hariç araç kullanmamak şartıyla ikametlerine yürüme mesafesinde olan fırına gidip gelebilece.

Fırın ve unlu mamul ruhsatlı işyerlerine ait ekmek dağıtım araçlarıyla sadece market ve bakkallara ekmek servisi yapılabilecek, ekmek dağıtım araçlarıyla sokak aralarında kesinlikle satış yapılmayacak

Lokanta ve restoran tarzı işyerleri de 10.00-­20.00 saatleri arasında sadece paket servis şeklinde hizmet sunmak üzere açık olabilecek.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ