Bahar Candan photoshop’u bıraktı: Kilo alacağım

Bahar Candan yeniden sosyal medyanın gündemindeki yerini aldı. Hakkında yapılan eleştirileri ciddiye almadığını belirten Bahar Candan, sosyal …

Bahar Candan photoshop’u bıraktı: Kilo alacağım
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Bahar Candan yeniden sosyal medyanın gündemindeki yerini aldı. Hakkında yapılan eleştirileri ciddiye almadığını belirten Bahar Candan, sosyal medya fotoğraflarına photoshop yapmaktan vazgeçti.

Sürekli imaj değiştirerek takipçilerini şaşırtmayı başaran Bahar Candan geçtiğimiz günlerde tesettürlü bir fotoğrafını paylaşmıştı. Hz. Yuşa Kabri’ni ziyaret eden Bahar Candan bu anları sosyal medya hesabından yayınlamayı tercih etmişti.

Fenomen yarışmacı karantina döneminde zayıflayarak adeta bir deri bir kemik kalmıştı. Zayıflığından memnun olduğunu belirten Bahar Candan fikrini yeniden değiştirdi ve bu sefer de kilo almaya başladı.

Mor bonesi ve kürklü fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Candan fazla kilolarını ti’ye aldı. Fenomen yarışmacı fotoğrafına, “Şimdi biraz kilo alacağım sonra televizyona çıkacağım ve bir star doğuracağım” notunu düştü.

Yaptığı abartı photoshop’larla kendini değiştiren Bahar Candan’ın gerçek halini Survivor yarışmacısı Yunus Emre Özden paylaşmıştı.

Yaptığı paylaşımlarla gerçek hali arasında hayli fark olan Bahar Candan gündem olunca ise o halini de paylaşmaktan çekinmedi. Bahar Candan gerçek halini paylaşıp “Botoks değil Allah’ın lütfu” notunu düştü.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ