Aydan Siyavuş Basketbol Sahaları törenle açıldı.

Eskiyen ve atıl durumda olduğu için sporcular tarafından kullanılamayan, baştan aşağı yenilenen Yeni Mahalle Basketbol Sahalarının açılışı gerçekleştirildi.

Aydan Siyavuş Basketbol Sahaları törenle açıldı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Eskiyen ve atıl durumda olduğu için sporcular tarafından kullanılamayan, baştan aşağı yenilenen Yeni Mahalle Basketbol Sahalarının açılışı gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar, amatör spor kulübü yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı. Açılışa özel oynanan basketbol maçlarının başlama atışını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptı.
Sahalara Silivrili basketbolcu ve milli antrenör merhum Aydan Siyavuş’un adı verildi.

“MİLLİ SPORCULARIN YETİŞECEĞİ YÜZME HAVUZU KAZANDIRIYORUZ”
Yeni Mahalle Aydan Siyavuş Açık Basketbol Sahalarının açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, spora yönelik yatırımlara değinerek, “Şehirlerin yaşaması, sosyalleşmesi, sporun, kültürün ve sanatın o şehirlerde var olması ile mümkündür.” dedi. Yapımı devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun yılsonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.
Yılmaz konuşmasının devamında “İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’ndan Müjdat Gürsu Spor Tesislerinin Silivri Belediyesine tahsisini istedim. Oradaki sahanın 8-10 bin kişilik bir şehir stadyumuna ve tenisten basketbola, halı sahalarına kadar yenilenmesi gerektiğini söyledim. Sayın başkan bu tahsise gerek olmadığını, İBB olarak bu istediklerimizi kendilerinin yapacağını söylediler. Yapımı devam eden çalışmalar için de İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederim.” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL BASKETBOL MAÇI
Yeni Mahalle Aydan Siyavuş Açık Basketbol Sahasının açılış töreni, Büyükkılıçlı Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı ve Silivri Çağrıbey Spor Kulübü Basketbol takımlarının oynadığı temsili basket maçı ile sona erdi. Maçların başlama atışını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptı.

NELER YAPILDI?
Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan Yeni Mahalle Aydan Siyavuş Açık Basketbol Sahasında beton ve asfalt dökülerek zemin yenileme, spor alanı tel örgülerinin yenilenmesi, zemin boyasının yapılması, iki adet basket sahasına birine 6, diğerine 2 adet yeni pota yapımı, tribün alanı ve yeni aydınlatma sistemi kurulumu gerçekleştirildi. Ayrıca çevre düzenlemesi de yapılarak sporcuların kullanımına hazır hale getirildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ