Asena Demirbağ’dan mayolu paylaşım! ‘Dominik’ten geldiğim nasıl da belli ama’

Survivor’un 2023 kadrosunda mücadele eden ve finala kısa bir süre kala yarışmaya veda eden Asena Demirbağ, Çeşme tatilinden yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Leopar desenli mayosuyla objektif karşısına geçen Demirbağ’a takipçilerinden beğeni yağdı.

Asena Demirbağ’dan mayolu paylaşım! ‘Dominik’ten geldiğim nasıl da belli ama’
  • Magazin
  • 26 Haziran 2023 09:50 | Son Güncellenme: 27 Haziran 2023 13:31
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Bu yıl ‘Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler’ formatı ile izleyici karşısına çıkan, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2023’teki başarılı performansıyla dikkat çeken Asena Demirbağ, 1 Haziran günü gerçekleştirilen ada konseyinde yarışmaya veda etmişti. 2023 sezonunun şampiyonu Nefise Karatay olmuştu.

TATİL SEZONUNU ÇEŞME’DE AÇTI

Katıldığı Survivor yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Demirbağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Tatil sezonunu Çeşme’de açan Demirbağ, tatilden karelerini de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Leopar desenli mayosuyla objektif karşısına geçen Asena Demirbağ, pozuna ”Dominik’ten geldiğim nasılda belli ama” notunu düştü. Takipçileri, Demirağ’ın paylaşımını beğeni yağmuruna tuttu. Bir çocuk annesi olan 26 yaşındaki ünlü ismin düzgün fiziği dikkat çekti.

ASENA DEMİRBAĞ KİMDİR?

Asena Demirbağ, 1997 yılında doğdu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi BESYO bölümünden mezun oldu. 2019 yılında eski futbolcu Ahmet Dursun ile Paris’te evlendi. Çiftin 2020 yılında ise Lidya adında bir kızları oldu. Demirbağ – Dursun çifti, 2021 yılında ayrıldı. Asena Demirbağ, pilates eğitmenliği, online koçluk ve kişisel antrenörlük yapıyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ