23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler

Silivri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler düzenlendi. Pandemi sebebiyle kısıtlı imkânlar ve sosyal medya aracılığıyla düzenlenen etkinliklerle çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

23 Nisan etkinlikleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı. Pendemi koşulları gözetilerek; İlçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve STK Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından sona erdi.

Silivri Belediyesi binası bahçesinde, koronavirüs tedbirleri göz önünde bulundurularak küçük bir etkinlik düzenlendi. Törende; TBMM’nin 101. kuruluş yılına istinaden, çocuklar tarafından gökyüzüne 101 adet balon bırakıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz etkinliğe katılan çocuklara, içerisinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabı ile birlikte hikâye kitaplarının da yer aldığı paketler hediye etti.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Piri Mehmet Paşa İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Esila Çakı’ya koltuğunu devretti. Öğretmen Şule Batak’ın moderasyonuyla video konferans yöntemiyle gerçekleşen görüşmede; Volkan Yılmaz, Esila’ya belediye başkanı olarak yapmak istediği ilk üç icraatının ne olduğunu sordu. Esila ise; hayvanlar için mama noktalarının sayılarını artırmak, önemli günler için şenlikler düzenlemek ve engelliler için hem yeni okullar açmak hem de onların hayatlarını kolaylaştırmak olacağını söyledi.
Video konferans, Esila’nın Silivri Belediye Başkanlığı görevini kendisine veren Yılmaz’a teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ